Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

megan

Geschreven op: Dinsdag 8 Januari 2008 om 11:29
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,
vraagje: heb zelf anderhalf jaar terug een dubbele longembolie gehad. Nu sinds vier maanden van de antistolling af. De pijnklachten en benauwdheid zoals ik die anderhalf jaar terug had, zijn sinds een week of zes weer terug. Ben afgelopen weekend met spoed in het ziekenhuis opgenomen. Mijn bloedwaarden gaven de internist het vermoeden van weer een embolie. Dit bleek (gelukkig) niet het geval te zijn. Maar wat dan wel....
De huisarts weet het niet meer, heb een pufje gekregen waardoor ik minder benauwd zou moeten worden...helpt niet echt. De pijn (en krachtverlies) in mijn arm wordt maar genegeerd. De fysio kan hier niets mee, ook de orthopeed tast in het duister. Ik weet niet meer wat ik hiermee aan moet, heeft iemand een idee?????  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: monique esther op Dinsdag 8 Januari 2008 om 12:42 Ongepaste reactie?

Hoi Megan,

Ik heb een vraagje, ik heb zelf ook dubbele longembolieŽn, sinds eind aug.
De "normale" anti stollingsbehandeling is 6 maanden.
Als ik jou verhaal lees, dan ben je ruim een jaar ermee behandeld.
Weet je ook waarom.
Groetjes Monique.


Geschreven door: Megan op Dinsdag 8 Januari 2008 om 14:30 Ongepaste reactie?

De "normale" anti-stollingsbehandeling is idd 6 maanden. Volgens de internist waren er recent nieuwe inzichten. Een behandeling van 1 jaar bij een longembolie en 6 maanden bij een trombosebeen (normaal 3 maanden)zou de kans op herhaling verkleinen. Aangezien ik Factor V Leiden (erfelijke stollingsafwijking) heb, en dus het risico op herhaling al iets hoger is, leek het de internist verstandig om 1 heel jaar door te gaan....niet leuk.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties