Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Jetta

Geschreven op: Donderdag 26 Februari 2009 om 13:03
Ongepast of beledigend?

Ik heb veel jeuk na gebruik van de Fraxodi. Het lijkt wel alsof ik allemaal muggebulten op mijn buik heb..(ze voelen ook hard aan, maar dit schijnt wel normaal te zijn)
Herkenbaar voor iemand en nog een goeie tip misschien?
Ik had eerst 0,8 + pillen en toen geen jeuk maar wel blauwe plekken, nu gebruik ik(na bloeding..nieren) alleen nog 0,6 fraxodi en het lijkt met de dag meer te gaan jeuken. Apotheek zegt dat het niet onder de bijwerkingen valt en dat ik het gewoon moet insmeren met een zalfje zonder parfum ed.  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: meetje Belgie op Donderdag 26 Februari 2009 om 18:48 Ongepaste reactie?

Dit klinkt als ''allergie'', ''intollerant''! Ook al staat het niet op de bijsluiter er zijn echt wel mensen die het product niet goed verdragen.
Ikzelf had er ook last van (jeuk, roodheid en grote harde plekken/bulten). Ik verdraag ook geen fraxiparine. Dus ben ik overgeschakeld op clexane. En alle neveneffecten verdwenen.
Bespreek het met je arts, de raad van je apotheker is wel erg amateuristisch.
Veel succes


Geschreven door: Jetta op Woensdag 4 Maart 2009 om 17:36 Ongepaste reactie?

Ik heb het ondertussen besproken met mijn internist en in de apotheek is nu ook overleg geweest. Iedereen zegt nog steeds dat dit niet hoort bij de bijwerkingen. Terwijl ik ook denk..dit kan toch niet missen? Maar goed, mijn internist gaat volgende week me weer opstarten met pillen dus als het goed is mag ik snel stoppen.
Ik weet ondertussen ook dat ik een iets vergrote milt en lever heb(met veel pijn, maar dit schijnt er niet bij te horen) , ik vraag me ook zeer af of dit toch niet het gevolg is van de (of een teveel aan) bloedverdunners.


Geschreven door: Jetta op Zondag 10 Mei 2009 om 00:07 Ongepaste reactie?

Ik heb ondertussen ook een gesprek gehad met de apotheker en die vond de bijwerken behoorlijk ernstig. Naast bovengenoemde heb ik nl ook een bloeding gehad en heb nog steeds last van napijn daarvan.
Nu wel serieus genomen gelukkig en het wordt uitgezocht. ieder die er ook last van heeft graag doorgeven aan apotheker, deze kan het melden bij een meldpunt en dan wordt evt tzt de bijsluiter aangepast als er veel gevallen zijn.


Geschreven door: luc op Donderdag 21 Mei 2009 om 15:36 Ongepaste reactie?

ik moet volgende vrijdag geopereerd worden vooer een hartalatie,ik moest al een tijdje marcomar (3maand )nemen maar moest 10 dagen voor de operatie stoppen en dan 10 dagen fraxodi 0 8 inspuiten vannacht toen ik moest wateren was het al bloed,deze morgen injectie 3 gedaan en deze middag nog veel bloed ,nu 2 uur later en veel water gedronken zie ik geen bloed meer .kan mij iemand zeggen of hij die symptonen ook nog gehad heeft ,en wat me best te doen staat.


Geschreven door: mij op Donderdag 21 Mei 2009 om 16:22 Ongepaste reactie?

Met bloed in de urine bij het gebruik van bloedverdunners zou ik toch meteen even naar de dokter gaan of in elk geval bellen.

Succes


Geschreven door: jetta op Donderdag 21 Mei 2009 om 23:12 Ongepaste reactie?

Hoi!

Ga in elk geval even langs je huisarts en meld het. Je wilt geen hevige bloedingen rond je operatie hebben lijkt me. Ik had er ook nog veel pijn bij dus gingen ze er klakkeloos vanuit dat ik een niersteen had die het bloeden deed veroorzaken. Die niersteen is nooit gevonden en de pijn is ook niet over.
Heb je verder ook blauwe plekken? Ik had dat nl ook veel bij de inspuitplekken. Ik ben heel benieuwd hoe het met je verder gaat. Wil je me op de hoogte houden via deze site? (het kan mij mogelijk ook nog weer verder helpen...)Ik heb gemerkt dat er weinig kunde en kennis is op het gebied van bijwerking van de fraxodi, laat je dus niet afschepen.
Veel sterkte en doe voorzichtig!

groetjes Jetta


Geschreven door: Maria op Zondag 24 Juli 2011 om 14:59 Ongepaste reactie?

Is er iemand die pijnlijke en gezwolle enkels heeft na injectie fraxodi 0.6. Ik heb me zeker niet gestoten.


Geschreven door: Martin op Zaterdag 3 Maart 2018 om 00:43 Ongepaste reactie?

Bijwerking klopt als een bus. Ik heb precies hetzelfde.
Rode jeukende huid en bultjes.
Het wordt met de dag erger.
Morgen ziekenhuis bellen.
Groetjes Martin


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties