Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

EdeJ

Geschreven op: Vrijdag 16 November 2012 om 15:42
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Afgelopen maart is bij mij dubbele diepveneuze trombose gevonden, vanaf mijn middel naar beneden was nergens meer bloed te vinden, en dat uit het niets.. Beginnende met ondragelijke pijn aanval in mijn rug, waarna het ziekenhuis, en tot 3x toe verschillende doktoren mij naar huis stuurde met spierverslappers, mijn moeder bleef hem vertellen dat zei bang was voor trombose (internet is een betere dokter bleek hier wel uit)maar omdat zei dachten dat het geen trombose kon zijn, aangezien ik nog maar 20 was, bleef ik er 4 dagen mee zitten (want vanaf dag 1 na de rug pijn kon ik al niet meer lopen en mijn rechter been was 10 cm dikker). Mijn moeder eiste een doppler onderzoek. Waar ze die diagnose stelde en ik meteen per ambulance werd vervoerd naar een ander ziekenhuis. Daar heb ik een week gelegen, na tig bloed onderzoeken en 4 CT scans zijn ze er achter gekomen dat mijn grote holle ader ontbreekt. De pil en roken waren dus niet de vage reden meer, waarschijnlijk alles bij elkaar heeft het zo ver gekregen, maar het is dus 1 grote rommel in mijn buik. Ik draag nu klasse 2 steunpantys tot mijn navel voor MIN. 2 jaar.. En levens lang moet ik bloedverdunners slikken (ik meet ondertussen zelf mijn INR met een CoaguChek). Ik heb nog veel pijn, vaak het gevoel alsof ik mijn aders verrekt ofzo. Omdat bij mijn geboorte dus al een oplossing gevonden moest worden voor het bloed om bij mijn hart te komen waren er al heel wat omleidingen, omdat door stress mijn bloeddruk vaker hoog is, komen er dus extreem veel aders naar mijn buik oppervlak, ze worden ook best wel groot, allemaal hobbels en aders.. Heeft iemand ervaring? Wat mijn internist vertelde is dat er in Nederland maar 2 anderen zijn met dit uitzonderlijke probleem. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Teg op Donderdag 2 Mei 2019 om 17:46 Ongepaste reactie?

Ik heb precies hetzelfde probleem, mijn dokter wist niet eens dat er anderen waren die dit hadden! Het lijkt me fijn om met u in contact te komen, ik hoor het graag!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties