Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Rijo

Geschreven op: Vrijdag 2 Januari 2015 om 16:45
Ongepast of beledigend?

4 jaar geleden heb ik een diepe veneuze trombose gehad aan mijn been.
Ik heb altijd pijn in mijn been .
Herkend iemand dit.of weet iemand een ziekenhuis die dit wil behandelen. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Anja op Zaterdag 3 Januari 2015 om 20:43 Ongepaste reactie?

Hoi,

Misschien kun je lid worden van onze Facebook groep: diagnosegroep trombose, hier zitten veel lotgenoten en kun je je vragen stellen!

Groetjes!


Geschreven door: samantha op Woensdag 18 November 2015 om 09:21 Ongepaste reactie?

Hallo! Ik herjen het wel. Heb al jaren last grhad van mijn been. Een soort afgekneld gevoel, alsof er nirt voldoende bloed naar toe gaat.
Via het VU Amstersam ben ik doorverwezen naar professor Wittens. Hieruit bleek dst mijn knderste holle ader helemaal dichtzat en mijn haarvaatjes het soort vsn over hadden genomen waardoor mijn bloedcitculatie nirt snem verlieo. Ik ben nu geopereerd ( gedotterd en ze hbben 6 stents morten plaatsen) nu voel ik eel weer bloed stromen door mijn been . Groetjes


Geschreven door: patries op Dinsdag 29 December 2015 om 22:34 Ongepaste reactie?

hallo
ik hoop dat dit nog gelezen word,ik heb 5 jaar geleden trombose gehad,heb zeer erge pijn in me gehele been,zoemen en kloppen,scherpe pijn en afgebonden gevoel, mijn klepjes zijn kapot maar volgens de arts vorig jaar komt de pijn daar niet door,had je ook een kloppend of zoemend gevoel door de slechte circulatie?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties