Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

L.A.

Geschreven op: Maandag 9 Mei 2016 om 22:59
Ongepast of beledigend?

21 april 2015 na het douchen heel erge pijn in rechter been en kan op een been naar beneden. Naar huisarts en deze heeft verdacht op trombose been en laat hier op prikken(uitslag die dag blijkt geen trombose, naar huis met pijn stilling, Na een heel slechte nacht weer richting huisarts, hier wordt ik niet lekker in de wachtruimte wordt plat gelegd en daarna met ambulance naar ziekenhuis gebracht. Neuroloog beoordeelt onderzoekt, op basis hiervan conclusie rug hernia en weer naar huis met zware pijnstillers. Aantal weken plat en afwachten of het beter wordt. De eerste week ging het wel maar daarna door de zware medicatie tramadol e.d. helemaal onderzeil en immobiel geraakt. 5 meter lopen naar wc was al te veel..
15 mei krijg opeens stijve kuit waarna mijn vrouw de huisarts belt, deze komt direct en met verdacht op trombosebeen richting ziekenhuis. In ziekenhuis direct aan monitor en al snel blijkt dat mijn hartslag in rust 160 was. Aandacht naar been vervalt en er is direct een CT scan gemaakt van de longen.
Uitslag: enkele longembolieen en een grote ruiter embolie. Hierna richting IC waar ik trombolyse heb ondergaan, na twee dagen IC nog een weekje in ziekenhuis.
90% komt gereanimeerd binnen volgens de specialisten dus ik mag nogal van geluk spreken dat ik dit nu nog kan na vertellen. Revalidatie na zoiets valt wel gigantisch tegen, er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat je mee hebt gemaakt. Ik heb nu nog bloedverdunners. Volgende maand CT scan om te kijken hoe het er nu uitziet, bijna jaar later maar dit is beleid van ziekenhuis en mag/kan niet eerder, frustreert erg.

Wie heeft er ook na 1 jaar nog problemen om de ouwe weer te worden na ruiterembolie.
Rughernia is er ook nog maar hersteld traag. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties