Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Kitty

Geschreven op: Donderdag 4 Augustus 2016 om 10:01
Ongepast of beledigend?

Ik heb een vraag
Afgelopen weekend kreeg ik ineens pijn bij mijn ademhaling,huisartsenpost gebeld omdat ik bang was voor een klaplong die ik al eerder heb gehad. Ik mocht komen maar ze kon niks horen dus moest naar de ehbo voor een foto.
Kreeg daar allerlei onderzoeken, zo ook een bloedonderzoek.
De uitslagen waren overal goed van behalve het bloed, een puntje wat ze had gecontroleerd was iets verhoogd en dat kon duiden op een longembolie,ik werd opgenomen om de volgende dag een ct te krijgen.
Ik had op de ehbo ook aangegeven dat ik al enkele weken een hele rare pijn had in mijn bovenbeen, maar zei ze dat komt van je rug.
Ik heb geen rugklachten.
Uit de ct kwam dat ik gelukkig geen embolie had en mocht naar huis, wel moet ik over twee maanden weer een scan laten maken ivm een klier, waarom weet ik niet, de longarts wil controleren of deze groeit. Raar verhaal vind ik.
Ik maak me nog steeds zorgen om dat been, heb soms nog steeds die druk op mijn borst en vraag me af als dat stofje in je bloed verhoogt is dat het zomaar kan zakken en er misschien gelukkig verder niks aan de hand is.
Een anderhalve week geleden kon ik amper meer lopen zoveel pijn.
Ik heb niks raars gedaan met dat been. Ik maak me gewoon zorgen

Gr kitty 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties