Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marieke

Geschreven op: Dinsdag 13 Juni 2017 om 22:43
Ongepast of beledigend?

Dag allen,
Wellicht is het al wel eens gevraagd door iemand. Ik heb 10 jaar geleden op 27 jarige leeftijd een longembolie doorgemaakt. Ben inmiddels volledig opgeknapt en er zijn geen verdere gevolgen, medicatie of aanpassingen in mijn leven uit voort gekomen. Ik wil een overlijdensrisicoverzekering afsluiten ivm een hypotheek. Heeft iemand met een vergelijkbaar profiel hier ervaring mee. Lukt dit? Is er een verhoging van de premie te verwachten?
Groet Marieke 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: inge op Zaterdag 1 Juli 2017 om 15:49 Ongepaste reactie?

ik had een vraagje misschien dat iemand enig antwoord heeft, 10 jaar geleden maakte ik me eerste trombosebeen mee, en vervolgens 3 maanden anti stolling geslikt, daarna stoppen 7 maanden later weer een trombose been alleen huisarts stelde een zweepslag vast, bleek toch trombose te zijn en natuurlijk doorgeschoten met als vervolg een dubbele long embolie. sindsdien levenslang anti stolling en kousen. maar ik kamp nu al 2 dagen met kramp ik mijn kuit nu komt mij vraag, Kun je als je anti stolling slikt evengoed nog een trombosebeen krijgen ?


Geschreven door: Sanne op Vrijdag 11 Augustus 2017 om 17:10 Ongepaste reactie?

Beste Marieke,

Waarschijnlijk heb je het intussen al geprobeerd, maar toch nog even mijn antwoord. Ik heb 2 keer longembolie gehad en ben nu levenslang aan de antistolling. Ik heb vorig jaar een woning gekocht en maakte me ook veel zorgen over de overlijdensrisicoverzekering. Deze kon ik echter gewoon afsluiten, alleen met een iets verhoogde premie. Ik geloof dat dit neerkwam op Ä3 of Ä6 per maand hoger dan die van mijn vriend. Ik weet het exacte bedrag niet uit mijn hoofd, maar het viel me in elk geval erg mee. Ik kan me voorstellen dat het bij jou dan helemaal meevalt, misschien niet eens tot premieverhoging leidt.

Groet!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties