Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Mitchell

Geschreven op: Woensdag 21 Maart 2018 om 11:54
Ongepast of beledigend?

Hi ik heb sinds januari 6 kl longembolies, maar ik heel veel last van paniek en heel veel huilen , ik was iemand die altijd weg was en bezig enz . Maar ik durf gewoon niet meer mijn dorp uit . ? Werk al sinds die tijd meer . In de avond als ik ga zitten ,krijg ik het benauwd . Dacht zelf dat dit komt door ontspannen. Dus mijn vraag .hebben meer mensen last van angst ,huilen enz . Hoor het graag .  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Margaretha op Woensdag 4 April 2018 om 12:38 Ongepaste reactie?

Ja ik herken dit ook. Ik kreeg dubbele longembolieen in de boven- en ondervelden. Ik wordt behandeld met Pradaxa. Nu het ik steeds ritme stoornissen van het hart. Dit wordt momenteel nog behandeld. Het huilerige wordt minder als ik afleiding zoek. Wandelen, fietsen met een mp3 op voor de muziek. Ook s''nachts gebruik ik de mp3 omdat ik vaak wakker wordt vanwege benauwdheid. Ik krijg steeds te horen dat je het tijd moet geven en dat het weer in orde komt. In augustus krijg ik weer een scan om te kijken of mijn longen schoon zijn. Begin februari werd ik ziek.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties