Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

diny lindenbergr

Geschreven op: Maandag 26 Maart 2018 om 15:36
Ongepast of beledigend?

Rode puistjes soort puntjes en vreselijke jeuk, zit helemaal onder huiduitslag. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Louis op Woensdag 15 Augustus 2018 om 11:44 Ongepaste reactie?

Je verteld er niet bij of het onder de kousen zit of over je hele lichaam bv.
Zelf zit ik al een tijd met soortgelijk probleem na de aanscaf van nieuwe kousen, deze waren van een ander merk, de pasvorm was perfect en draagcomfott ook maar naa een poosje kwam die verschrikkelijke jeuk, daar bijna 2 jaar mee doorgesukkeld en besloten de oude kousen weer aan te trekken die ik voor noodgevallen bewaard had, na een aantal dagen was de jeuk verdwenen.
Heb een paar weken later weer die nieuwe kousen aangetrokken en binnen 2 dagen was de jeuk terug, dus voor mij staat vast dat er in die nieuwe kousen van een ander merk stoffen in zitten die ik niet verdraag, mss is dat bij jouw ook wel het geval?!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties