Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

annemiek

Geschreven op: Dinsdag 31 Mei 2005 om 20:33
Ongepast of beledigend?

hoi hoi,
Ik ben 34 jaar en heb sinds januari 2005 een trombose arm...zit met veeel vragen, ik zou het leuk vinden om met mensen te mailen die snappen wat je dan doormaakt.
 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 6 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6]

Geschreven door: Chantal Boll op Dinsdag 8 November 2005 om 16:27 Ongepaste reactie?

Hoi Annemiek,

Ik ben Chantal Boll 29 jaar en heb ook een trombosearm. Ik hoor dit niet vaak daarom dat reageer. Ik zou het ook leuk/fijn vinden om te mailen met iemand die het weet.
Groetjes


Geschreven door: Ursula op Dinsdag 15 November 2005 om 12:36 Ongepaste reactie?

Hallo dames (ťn heren?), Ik ben nu 33 jr en sinds mei 2003 heb ik rechts een trombose-arm en sinds april 2005 ook links. Beide kwamen spontaan. Dus ik ken het hele verhaal, bloedverdunners, trombosedienst, kousen en heel veel vragen! Heb div onderzoeken ondergaan en nu blijkt dat de ruimte tussen mijn sleutelbeen en 1e rib te klein is. Zijn er mensen die ervaring hebben met een operatie hieraan? (verwijderen 1e rib oid)? Wat zijn daarvan de resultaten/ervaringen positief ťn negatief? Ik zou graag met jullie (en evt. anderen ervaringen delen. Suc6 ermee in ieder geval, want dit hoor je niet te hebben op rond je 30e! groetjes!


Geschreven door: caroline op Donderdag 5 Januari 2006 om 18:12 Ongepaste reactie?

Hoi annemiek en Chantal,

Ik ben 32 jaar en heb ook trombose in mijn arm.
oorzaak ook waarschijnlijk te weinig ruimte , eerste rib.

Ik wordt volgende week (week van 9 jan) opgenomen om trombose weg te werken.

Daarna is voorstel om 1e rib te verwijderen.

Graag kom ik met jullie in contact, ik ben er nu druk me bezig om wel goed overwogen hopelijk de juiste beslissing te maken met de artsen.

gr caroline


Geschreven door: jolanda op Vrijdag 10 Maart 2006 om 16:57 Ongepaste reactie?

Hallo allemaal,

Ik heb sinds 14-11-05 een trombose arm.
Ik moet wel zeggen dat ik een lange vlucht achter de rug had van 10 uur,
maar dat had er weinig mee te maken zeggen de doktoren.
Ze zijn helemaal niet bekend met een arm wel met een been.
Ik ben heel moeilijk bloed te prikken, lukt niet in mijn arm en benen en daarom hebben ze het in de vingers moeten doen, maar dat ging de laatste tijd ook moeilijk.
Daarom heeft de internist besloten dat ik fraxaparine moet spuiten en totaal geen bloedverdunners meer hoef te nemen.
Ik moet ook een steunkous.
Ik heb nog altijd pijn in mijn arm en nek waar de proppen zaten.
Maar daar geven de dokters geen notie van.
Heeft iemand dit ook en weten ze bij jou wel wat je mankeerd graag een reactie.
Ik vind ook sinds ik fraxaparine spuit dat mijn arm dikker wordt.


Geschreven door: Sanne27 op Zaterdag 11 Maart 2006 om 14:37 Ongepaste reactie?

Hoi Jolanda,

Ik ben even benieuwd of je voor een trombose arm...in samenhang met het spuiten van frax...ook in je buik/been moet spuiten of in je arm?
Gr sanne


Geschreven door: jolanda op Maandag 13 Maart 2006 om 11:54 Ongepaste reactie?

Hoi Sanne,

Ik moet 1x per dag spuiten in mijn buik.
Ik heb eerst de tabletten moeten slikken maar ik was niet goed ingesteld en ik ben heel moeilijk bloed te prikken, vandaar de frax


Geschreven door: ria op Maandag 13 Maart 2006 om 13:38 Ongepaste reactie?

ik wordt 16 maart geopeerde aan mijn arm vanwege trombose ik heb het al jaren het is een ramp maar ik heb ook factor 5 leiden dus iets anders er bij ik krijg altijd advies er is niet zo veel aan te doen
tot ik verder ben ga zoeken ik kan nietzo veel et die arm!ik gebruik al jaren fragmin hij wordt er niet dunner van veel sterkte het is een ramp vanaf 1996


Geschreven door: Anja Bevers op Dinsdag 28 Maart 2006 om 15:43 Ongepaste reactie?

Ik ben bijna 35 jaar en heb bijna 6 jaar een trombosebeen links. Deze heb ik gekregen op vakantie.Ik kan ergoed mee leven, moet wel oppassen dat ik geen klachten krijg.


Geschreven door: Hendrike op Dinsdag 28 Maart 2006 om 17:12 Ongepaste reactie?

het is voor mij nu bijna 6 jaar geleden dat ik een spontane diep veneuse trombose kreeg in mijn rechter arm. Directe ziekenhuis opname volgde en ik lag zes dagen aan de Heparine en de Acenecoumarol. Dit laatste heb ik nog drie maanden erna moeten slikken. En natuurlijk mijn steunkous. Twee jaar lang heb ik 'm trouw iedere dag gedragen, zomer en winter.Het enige dat blijft is dat mijn arm nog zo vaak zo moe is, dan weet ik mij geen raad waar ik 'm moet laten.Zware dingen tillen, sturen in de auto en telefoneren doet meestal na een poosje pijn en mijn arm geeft het dan helemaal op. Ik vind het wel vreemd dat je na zo'n lange tijd nog zo'n rest verschijnsel hebt en ik weet ook niet waar het vandaan of door komt.


Geschreven door: jolanda op Maandag 3 April 2006 om 14:51 Ongepaste reactie?

Nou ik had geschreven dat ik alleen maar fraxaparine moest spuiten en stoppen met bloedverdunners in tabletvorm.
Wat blijkt na 2 weken was mijn arm weer 3 cm dikker.
Dus nu ik heb een tijdje frax moetem spuiten 2x per dag (0.8ml) en tabletten.
De doktoren in Maastricht weten er erg weinig van af moet ik zeggen.
Ze hebben me nu op factor VIII geprikt heeft daar iemand ervaring mee?


Pagina 1 van 6 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties