Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Operatie post trombotische syndroom

Geschreven op: Zaterdag 4 Augustus 2018 om 20:58
Ongepast of beledigend?

https://centraal.mumc.nl/sites/central/files/operatie_post-trombotisch_syndroom_patienteninformatie_versie_1_0_0.pdf

Hallo allemaal,

Sinds 2011 heb ik een trombosebeen. Helaas waren de dokteren er te laat bij en heb een x aantal klachten er aan overgehouden, de meest zichtbare is natuurlijk de kous die ik elke dag aan moet. Nu ben ik via de specialist in het CWZ doorverwezen naar het UMC in Maastricht. Na wat onderzoeken gaven zij aan dat ik aanmerking kom voor een operatie genaamd "operatie post trombotisch syndroom" . Kort gezegd maken ze de ader in je buik die verstopt zit lost met een ballon. In je lies plaatsen ze een of meerdere stents. Volgens de specialist is er weinig te verliezen. immers het vat zit al dicht, en als de operatie mislukt dan gaat die ook dicht. Hij gaf aan dat de slagingspercentage 80% is. En dat bij 20% niet slaagd, waarvan bij 75% van de eerder genoemde 20% geholpen kunnen worden mer een 2e operatie. Nu klonk het verhaal bijna te mooi om waar te zijn in mijn oren. Misschien ook wel enigszins omdat ik wat sceptisch ben geworden naar mate ik langer rondliep met deze klachten en altijd de boodschap meeheb gekregen dat ik hiermee moest verder zien te leven. Heeft iemand ervaring hiermee? Zo ja dan hoor ik die graag! 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties