Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

tommie

Geschreven op: Donderdag 13 Oktober 2005 om 00:01
Ongepast of beledigend?

hallo allemmaal ik heb een tijd terug al eens geschreven over mijn trombose...
het is alles echter een groot drama geworden...
De oorzaak van mijn trombose was...zaadbalkanker..
ben momenteel met chemo bezig en dat valt erg tegen...
slaagingskans is 90 % dat is gelukkig een goed bericht...
door al het gepruts in het ziekenhuis..mei...hadden ze dit al veeel vroeger moeten ontdekken...met mijn trombose gaat het redelijk..
Mensen...laat je echt niet zo maar naar huis sturen....je voelt zelf het beste wat goed is en fout....mijn pijn in de liezen werd niet seriues genoemen...ziekenhuizen maken te veel fouten....schande..
je leven staat er van op zijn kop...
heb momenteel veel behoefte aan gespreken over en met mensen die dit hebben..of meemaken... groeten van tommie...uit enschede  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Lotte op Vrijdag 21 Oktober 2005 om 16:36 Ongepaste reactie?

Wat erg voor je Tommie je hele leven ondersteboven!Ik denk dat er geen lotgenoten reageren omdat deze site zuiver gaat over het hebben van trombose.Misschien is er ook een site over zaadbalkanker en krijg je daar wel reactie.Ik wens je heel veel sterkte in deze nare tijd en ik hoop dat het allemaal mee zal vallen voor je!Groetjes van Lotte


Geschreven door: Ron op Woensdag 26 Oktober 2005 om 10:46 Ongepaste reactie?

Hoi Tommie,
Wat voor symptomen had je dan?
Zelf heb ik ook weer trombose met longembolien gehad in juni. Dit keer zat het in mijn lies.
Ik heb het 7 jaar geleden ook al eens gekregen in mijn onderbeen.
Net als toen was ik extreem dik en knelde mijn benen goed af door ze te laten bengelen in de rand van de bureaustoel die naar achteren kon kantelen. ZO zat ik wel 6 uur zonder even te bewegen. Wel zere benen maar dacht dat dit door stijve spieren kwam....tja wist ik veel. En nu voelde ik mijn spijkerbroeken ook flink knellen in mijn lies en bleef toch weer uren zitten. (zittend beroep, en wat slechtere vaten) op het eind deed ik eindelijk een grotere broek aan maar toen was het al te laat.
Maar omdat het bij mij ook in mijn lies zat vroeg ik mij af wat jij voor symptomen had. Zelf had ik verder nergens last van.
Ze hebben niets gevonden, net als 7 jaar gelee. Maar wilde toch even weten wat jij voor symptomen had.
Sterke verder.
groetjes,
Ron


Geschreven door: roland op Woensdag 26 Oktober 2005 om 11:06 Ongepaste reactie?

Dag Tommie,

Dat is schrikken.Maar ik hoop voor je dat het weer goed gaat komen. Ik heb hier even geen woorden voor.

Ik weet dat er veel fouten gemaakt worden in het ziekenhuis. Ik heb het zelf ook mee gemaakt.

De eerste keer dat ik werd op genomen in februari kreeg ik te horen nadat ik 8 longartsen aan mijn bed heb gehad dat ik de pleuritis had. Ik had zo veel pijn dat ik het dag en nacht heb liggen uitgillen. Ik kreeg alleen maar te horen dat ik me niet zo moest aanstellen. Ga maar puffen net als bij een bevalling, dan gaat de pijn vanzelf weg. Dat kreeg ik te horen. Toen ik vroeg hoelang het duurt voordat de pleuritis over is kreeg ik te horen. Het kan een dag duren maar ook drie jaar. Daarmee werd ik naar huis gestuurd. Daar kon ik het mee doen. Na 4 nachten niet te hebben geslapen thuis van de pijn heeft de huisarts toch maar een ziekenwagen gebeld. In het ziekenhuis aangekomen bleek na veel onderzoeken dat ik naast de pleurites ook een dubbele longembolie had en een longontsteking.Daarnaast was mijn lever zo goed als kapot van alle pijnstillers die ik had geslikt. Ik had niet veel later in het ziekenhuis moeten komen anders had ik je dit niet kunnen schrijven.

Na een aantal dagen op midiumcare mocht ik op zaal. Ik heb daar drie weken gelegen. En ik had o z'n pijn. Nu waren de artsen vergeten te melden aan de verpleging dat ik ook pleuritis heb. Hiervoor kleeg ik hele zware pijnstillers. DIt moest op vaste tijden maar daar hielt de verpleging zich niet aan. Als ik er smeekte kreeg ik te horen dat ik me niet moest aanstellen. De pijn van de longembolie moets nu wel weg zijn. Ik kreeg soms de spuiten pas 2 a 3 uur later dan moest. Hoezo er worden veel fouten gemaakt. Ik kan nog wel een tijdje door gaan maar dan wordt het helemaal zo lang verhaal. Wel kanik ik je nog vertellen dat ik hierna nag een keer voor 1 1/2 week in het ziekenhuis heb gelegen. Toen had ik gelukkig een andere internist en die heeft mij geheel binnenste buiten gekeerd. Nu benik na bijna 10 maanden voor 2 1/2 dag weer aan het werk en gaat het gelukkig weer een stuk beter. Maar ik ben er nog steeds niet helemaal.

Heel veel sterkte en als je je gal wilt spuwen laat het maar weten. tuurlijk kan dat wel op deze site.

Groetjes Roland


Geschreven door: ellen op Maandag 31 Oktober 2005 om 17:41 Ongepaste reactie?

beste tommie wat erg man voorje en wat ook ik ook zo erg vind dat je het gevoel hebt dat er niet serieus mee om is gegaan in het begin .Ik kan daar zo van balen weet je ik zit momenteel in een soort van het zelfde gevoel ik had het benauwd en pijn op mijn borst er werd gezegt hyperventilatie en knijpen met je keel op aandringen van mijn man is er een ct scan gemaakt en ik had en dubbele longembolie en meerdere en moest gelijk in het amc blijven 2 weken eenmaal thuis ging het in eerst instantie beter maar vanaf zaterdag gaat het niet zo goed pijn op de linkerborst en benauwd maar ik ben dewoon bang om terug te gaan en dat bedoel ik nou met als je niet seriues word genomen het tast je eigen zelfvertrouwen aan en ja dat is schandelijk beste tommie ik hoop dat de weg die je nog moet gaan een beetje draagbaar voor je is en je weet wij lotgenoten zullen er altijd voor je zijn en zeker series nemen veel sterkte groetjes ellen


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties