Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Eva

Geschreven op: Zaterdag 24 Juni 2006 om 21:09
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal

Wat ik mij afvraag: waar voelen jullie de pijn van een trombosebeen,
wat ik het meeste lees is dat men pijn in de kuit heeft. Ik heb namelijk afwisselend pijn dan in mijn kuit maar ook boven de knie en ook in mijn bovenbeen zowel voor als achter maar ook wel aan de zijkant.
Graag reacties.

groeten Eva 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Geschreven door: Bep op Zondag 25 Juni 2006 om 03:03 Ongepaste reactie?

Hoi Eva,

De meeste pijn heb ik in mijn kuit. Deze wordt als ik mijn kous niet draag ook dik. Ook heb ik vaak last van mijn enkel. Hij is altijd wat dikker en voelt vaak minder stabiel aan. Sterkte en groetjes.

Bep


Geschreven door: Antoinette op Zondag 25 Juni 2006 om 20:58 Ongepaste reactie?

Hoi Eva,

Wat voor mij heel kenmerkend is het zeurderige gevoel in de been onrustig.
Sinds de medicatie en buikprikken ben ik gelukkig de krampen grotendeels kwijt.
Ik denk persoonlijk dat het voor een ieder heel verschillend is,het begon in mijn onderbeen maar inmiddels zit het tot op de knie dus bijmij wisselt het ook heel erg.En bij mij is het ook nog niet echt lang geleden dat het is vastgesteld.
Groetjes en sterkte Antoinette


Geschreven door: Neeltje op Maandag 26 Juni 2006 om 08:25 Ongepaste reactie?

Voordat bij mij trombose is geconstateerd had ik wat pijn in mijn kuit (links, trombose tot 15 cm boven knie) en in de knieholte (rechts). Het had wat weg van spierpijn. Zodra mijn benen ingezwachteld waren had ik nergens meer last van. Bij mij is het nog geen twee maanden geleden dat trombose is geconstateerd.


Geschreven door: Janine op Dinsdag 27 Juni 2006 om 13:17 Ongepaste reactie?

Hoi Eva,
Ook bij mijn been begint de pijn altijd in de kuit. Dit omdat dat daar de haarvaten klein zijn en eerder verstopt zitten zeggen de internisten. Na de kuit begint het bij mij rond de knie zeer te doen en ik voel meestal een soort zenuwpijn. Helaas zijn dit de enige symptonen die ik nog krijg bij een trombosebeen, erg gevaarlijk dus. Ik heb 3 keer trombose gehad en hoop daar nu toch wel van af te zijn. ik slik wel levenslang antistolling. Als je het niet vertrouwd en de pijn wordt erger ga dan gelijk naar je huisarts toe want liever een keer teveel dan 1 keer telaat moet je maar denken. Ik weet wel als je 1 keer trombose gehad hebt dat je been of arm dan altijd gevoelig blijft en dat je zelf alles in de gaten moet houden.


Geschreven door: Eva op Dinsdag 27 Juni 2006 om 21:45 Ongepaste reactie?

Hallo Janine

Ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt, want het is bij mij niet zo dat ik bang ben dat ik trombose heb. Ik heb namelijk al trombose in mijn linkerbeen in mijn lies. Maar ik was benieuwd of anderen ook op andere plaatsen in hun been pijn hadden. Ik heb zelf namelijk wel eens gedacht: hebben anderen deze pijn ook of hebben die alleen maar de pijn in hun kuit omdat je dat wel heel vaak leest.Ik heb veel last van mijn bovenbeen.
Bedankt voor je reactie en de groeten van Eva.


Geschreven door: hennie van der zaan op Woensdag 28 Juni 2006 om 11:07 Ongepaste reactie?


Hallo,

Ik heb sinds 15 maart een diepe veneuse trombose en heb meestal pijn in mijn bovenbeen van mijn knie tot aan mijn lies ik noem dit spierpijn is het natuurlijk niet maat zo voelt het. S Švonds heb ik een heel onrustig been en weet ook niet hoe ik dan mijn been moet houden'.

Groetjes Hennie


Geschreven door: Eva op Woensdag 28 Juni 2006 om 13:14 Ongepaste reactie?

Hoi Hennie

Ik herken in jou antwoord mijn klachten, maar ik vind het wel erger dan spierpijn en ik heb ook vaak aan de binnenkant van mijn knie last.
Ook ik heb s'avonds vaak een onrustig been en dan ga ik maar vroeg naar bed en neem een boek mee. Als ik mijn kous dan uit heb en in bed lig gaat het veel beter.
Bedankt voor je reactie en de groeten van Eva.


Geschreven door: Janine op Dinsdag 4 Juli 2006 om 15:01 Ongepaste reactie?

Hoi Eva,
Sorry, dat ik het even niet door had wat je bedoelde maar ook ik voel een zeurderige pijn in mijn hele been en vooral aan het einde van de dag. De steunkous geeft mij wel tegendruk maar soms raakt mijn been daar weer geiriteerd door. Soms moet ik sŗvonds gewoon in bed gaan liggen omdat mijn been onrustig is. Of dit nu door een drukke dag of het weer komt geen idee.
Ik heb al vanaf m`n 17e trombose en ik ben nu 34 en heb 3 keer een linkertrombosebeen gehad. Ik vind wel dat de pijn in al die jaren vervelender word, en dat ik meer spataderen krijg.
Ik hoop dat dit een antwoord op je vraag is, maar dat denk ik wel.

Groetjes, Janine


Geschreven door: Eva op Dinsdag 4 Juli 2006 om 22:08 Ongepaste reactie?

Hoi Janine
Bedankt voor je reactie ik herken in jou klachten mijn eigen klachten. Soms denk ik wel eens hoord dit nu allemaal wel bij mijn trombose maar door de reacties van anderen herken ik veel waar ik ook last van heb. vandaag had ik behoorlijk last van pijn in mijn bovenbeen tijdens de fysiogym en moest er halverwege mee stoppen dit zal ook wel met de warmte te maken hebben. Vanavond heb ik mijn been een flinke tijd onder de koude douche gehouden en dat werkt heel goed en de spanning door de warmte gaat er dan vanaf. En ook ik ga vaak wat vroeger naar bed omdat mijn been dan zo onrustig is en dan neem ik maar een mooi boek mee. Heerlijk om dan die kous uit te doen.

Groeten van Eva.


Geschreven door: Hallo Eva, op Woensdag 14 Februari 2007 om 01:49 Ongepaste reactie?

De dokter denkt dat ik ook iets van een soort trombose heb, hij noemde een moeilijk medische naam. Toen ik vroeg en nu in gewone taal zei hij dat het een soort bloedvergifting was. Het begon met een ingegroeide teennagel en een beetje koorts. Linkerkant van mijn kuit is gevoelig en dit straalt door na linkerkant knie door naar mijn lies wat overigens het meest pijn doet. Toch krijg ik flucloxacille ofzoiets. En wat ik uit de info begrijp is dit antibioticia (zelfde voor blaasontsteking etc) Gebruik dit nu 2 dagen ben wel van de koorts af, hooguit nog wat verhoging. Maar mijn been wordt er echt niet beter af, op mijn ingegroeide teennagel na. En nu???


Pagina 1 van 11 pagina's met reacties
[1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Volgende 10 pagina's : Laatste

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties