Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

bibi

Geschreven op: Woensdag 26 Juli 2006 om 17:02
Ongepast of beledigend?

hallo lotgenoten,

ik slik al 15 jaar bloedverdunners.weet iemand van jullie of men met het slikken van bloedverdunners een tatoe kan laten zetten? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 1 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Geschreven door: wendy op Donderdag 27 Juli 2006 om 13:21 Ongepaste reactie?

ja das een goeie ik volg je reactie want ik wil ook een laten zetten
groetjes wen


Geschreven door: wilma op Donderdag 27 Juli 2006 om 14:38 Ongepaste reactie?

hoihoi bibi,ja hoor tuurlijk kan dat wel,maar wel ff zeggen dat je bloedverdunners gebruik,ik heb er zelf al 6 dus ,geen probleem


Geschreven door: Kim op Donderdag 27 Juli 2006 om 14:38 Ongepaste reactie?

ik ook ik ook ik ook, Ik ben Kim, 17 jaar en wil er ook graag een laten zetten. Van mijn ouder mag het eindelijk maar nu is de specialist er op tegen, omdat ik mijn leven lang bloedverdunners moet slikken. Ook ik hou het in de gaten hier


Geschreven door: bibi op Vrijdag 28 Juli 2006 om 13:08 Ongepaste reactie?

hoi wilma,

bedankt voor het laten weten dat het kan.ik moet 24 augustus weer naar de neuroloog.ik zal ook nog voor de zekerheid aan hem vragen of het kan een tatoe latten zetten incombinatie van slikken bloedverdunners.als ik het weet zal ik het jullie laten weten.


Geschreven door: wilma op Vrijdag 28 Juli 2006 om 15:07 Ongepaste reactie?

hoihoi bibi,kim en wendy,

ik heb er nu in totaal 6 tattoo`s,en alleen degene wie mijn tattoo`s gezet heeft ,wist ervan dat ik aan de bloedverdunners zat,ik heb niet eens de trombosedienst op de hoogte gesteld,de tattoeerder zet je tattoo niet te diep dan,zoals normaal hij zou doen,maar ook dan is hij goed gezet.


Geschreven door: bibi op Maandag 31 Juli 2006 om 13:48 Ongepaste reactie?

hoi kim,

leuk voor je dat je van je moeder dan nu wel een tatoeage mag hebben.
ik rad je verder aan om die vraag niet aan je specialist te vragen maar bij de arts van de trombosedienst.ook ik slik bloedverdunners en moet dat heel mijn leven blijven doen.toen ik de trombosedienst opbelde begon ik met te zeggen;ik zou graag een antwoord van u willen hebben die niet persoonlijk is maar van uit u vakgebied.
dit zei ik dus express omdat men anders gaat zeggen nee kan niet en alleen omdat men er niet van houd.
ik kreeg dus als antwoord dat het best wel zou kunnen want ze gaan niet te diep.ze zou het nog voor de zekerheid aan de arts daar vragen.nou ff later kwam ze weer aan de telefoon en zei ja hoor u kan gewoon een tatoe laten zetten.

dus kim ik raad je aan om de trombosedienst te bellen en het daar nog eens aan te gaan vragen.

verder laat ik mijn tatoe zetten bij bodyflair in rotterdam(www.bodyflair.nl).
is een hele bekende.en de man zelf zei tegen mij dat hij zelf ook bloedverdunners slikte en gewoon zelf tatoeage's had en gewoon door slikte met de bloedverdunners.hij zei nou het bloed echt niet meer dan als bij een ander.
voor mij zelf heb ik toch liever het advies van de arts van de trombosedienst om toch 2 dagen ervoor te stoppen met de bloedverdunners.en op de dag als gebeurd is de trombosedienst weer te bellen voor doorgeven of het erg had gebloed of niet.ik krijg dan gelijk door wat ik die avond moet slikken weer en de volgende dag heb ik gewoon weer de nieuwe doseerkaart.

groetjes bibi


Geschreven door: Jill op Donderdag 23 April 2009 om 12:45 Ongepaste reactie?

Je kunt inderdaad best een tattoo laten zetten als je bloedverdunners slikt. Ook ik kreeg als advies 2 dagen te stoppen en daarna doorgeven hoe het ging. Ik heb niet gebloed. Ja, echt een paar minimale puntjes, dus zo ernstig is het allemaal niet.
Het kan allemaal best, als je de tatoeŽerder maar op de hoogte stelt van je situatie.


Geschreven door: Jill op Donderdag 23 April 2009 om 12:45 Ongepaste reactie?

lol, kom ik een jaar later aan. Yell


Geschreven door: Claudia op Donderdag 23 April 2009 om 13:23 Ongepaste reactie?

1 jaar later ?? 3 jaar toch haha smiley


Geschreven door: daisy op Maandag 11 Mei 2009 om 15:22 Ongepaste reactie?

halloo, nou ik wil ook een tatoo, slik al 6 jaar bloederdunners en kom er ook nooooit meer vanaf, maar ik had aan de internist gevraagd of ik een tattoo mocht zetten eerst zei hij van ja dat kan als het maar niet te diep word gezet,dus ik heel blij vol enthousiasme een afspraak gemaakt bij de tattooshop en moest toevallig 2 dagen van te voren prikken dus toen zat ik bij de trombose dienst om te prikken vetelde zo''n zuster dat het echt niet mag en dat ik contact moest opnemen met een collega van haar.
dus ik dezelfde dag gebeld met haar collega en ze vertelde me dat ze contact had opgenomen met de trombose stichting en dat hun hadden gezegd dat het niet verboden werd maar dat ze het sterk afraden vanwege de infecties en dat het normaal is dat als je trombose hebt dat je geen tattoos kan zetten. maar nu lees ik hier allemaal dat het wel kan!!


Pagina 1 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties