Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

bibi

Geschreven op: Woensdag 26 Juli 2006 om 17:02
Ongepast of beledigend?

hallo lotgenoten,

ik slik al 15 jaar bloedverdunners.weet iemand van jullie of men met het slikken van bloedverdunners een tatoe kan laten zetten? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 2 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Geschreven door: nathalie op Maandag 29 Juni 2009 om 20:27 Ongepaste reactie?

hoi

ik heb trombose in januari gekregen en ben bijna genezen verklaard.. ik slik geen marcoumar meer ( antistolling) .. kan ik dan nog gewoon een tattoo laten zetten??
ja toch)?
want ze gaan niet in je bloed!!

groetjes nathalie


Geschreven door: Tineke op Vrijdag 17 Juli 2009 om 21:10 Ongepaste reactie?

Hallo...

Ik gebruik ook al jaren bloedverdunners en heb ook gewoon tattoo''s laten zetten, geen probleem alleen mijn ervaring is dat op de plek waar de tattoo kwam wel onwijs blauw werd...
Maar ach, ik hoef me maar 1 x te stoten en het word al pimpelpaars dus het is niet zo gek...
Voordat ik bloedverdunners gebruikte had ik daar totaal geen last van...


Geschreven door: Edje op Woensdag 12 Augustus 2009 om 19:44 Ongepaste reactie?

goeiedag,
nu lees ik hier het 1 en ander over tattoo''s en bloedverdunners..
maar nu kom ik denk ik met een heel andere kant van het verhaal..
ik ben van mening dat doordat ik bloedverdunners slik,de tattoo''s niet goed blijven zitten en ik (ik tattoeer me eigen) de tattoo''s meerdere malen moet zetten voordat het er ook maar een beetje goed in blijft zitten.
als ik me dus niet zo diep als normaal zou tattoeeren,dan zou de tattoo na een week/2 weken totaal verdwenen zijn..
graag reactie op mijn verhaal...


Geschreven door: Disjenmgn op Zaterdag 22 Augustus 2009 om 14:02 Ongepaste reactie?

vreemde verhalen hierboven;
slik al zo''n 25 jaar acenoucoumarol bloedverdunners, artsen ťn trombsedienst zijn allemaal wars van tattoo''s en raden het nagenoeg altijd af !
ik ben van mening dat je 2 dagen van te voren geen bloedverdunners moet slikken, zodat je INR op ca. 1 tot 1,5 is.
Ik ga dadelijk voor 3 tatoo''s naar de tattoeerder, en mijn waarde (ik prik en doseer al jaren zelf) is nu 2, dus redelijk hoog t.o.v. 1 bij ''normale'' mensen, dus kijk wel wat het wordt.
Het verhaal hierboven dat het niet goed zou worden opgenomen en zelfs zou verdwijnen vind ik wel een hele rare conclusie, tattoos die verdwijen na 2 weken...dat het mss iets minder mooi wordt kan ik in komen, maar verdwijnen....
wordt vervolgt....als ik het overleef..haha...


Geschreven door: Disjenmgn op Zaterdag 22 Augustus 2009 om 20:49 Ongepaste reactie?

Ben net terug van de tattoshop (zie verhaal hierboven) INR was 2.0 toen ik er heen ging voor 3 tatoeages, totaal geen probleem gehad, en nulkommanul bloed gezien, dus bij 2.0 INR was het voor mij totaal geen probleem. p.s.; tatoeages waanzinnig mooi geworden, nu smeren en helen, succes allemaal)


Geschreven door: Nio op Vrijdag 8 Oktober 2010 om 17:45 Ongepaste reactie?

Ook ik heb trombose, +/- 10 jaar en ik slik acenoucoumarol bloedverdunners. Aangezien dit mijn eerste tatoe wordt heb ik contact opgenomen met de trombosedienst en de medische leider.

Beide raadden het in eerste instantie af, maar het blijft alsnog eigen keuzen.

Uit eindelijk toch besloten het te doen, ik doseer ook zelf. Nu werd mij verzocht om inderdaad de INR Waarde terug te brengen tot rond de 2.0 en dan voor de tatoe te gaan.

Aangezien die van mij redelijk groot word, moet ik nog een keer terug komen, na een periode van 3 weken word de tatoe verder afgemaakt. Waardoor ik dus nog een keer dien te minderen met het medicijn gebruik. Opzich is dit geen probleem.

Wat ze wel aangeven is dat de kans op nieuwe Trombose blijft bestaan!

Er was eerst wel aangeraden om jezelf te gaan injecteren (ben even de naam kwijt), maar door goed te communiceren toch besloten om de INR Waarde omlaag te brengen. Door minder medicatie in te nemen. Anders dien je helemaal te stoppen met de medicatie en over te gaan tot injecties.

Ik laat nog wel weten hoe het is gegaan.


Geschreven door: monique op Dinsdag 12 Oktober 2010 om 22:01 Ongepaste reactie?

ik zelf ben een tattoo verslaafde smiley maar nee tijdens de ontstoling mag je geen tattoo laten zeten ivm langere na bloeding. tattoo zakken weigeren het zeten van een tattoo. zoals bij de meeste tattoo zakken moet je voor je aan de beurd bent een medische formulie in vullen. waar onder andere de vraag of je hart of vaatziekte heb, en ja trombosse is een vaat ziekte smiley


Geschreven door: Nio op Zondag 17 Oktober 2010 om 14:58 Ongepaste reactie?

Inmiddels is de eerste sessie van de tattoo geplaatst. http://general.medistart.nl/images/smileys/15.gif

Is reuze mee gevallen, niet gebloed. INR was ''s ochtends voordat ik naar de tattooeerder ging 1.6. In overleg met Trombosedienst en Medische Leider is de medicatie +/- 5 dagen voor de plaatsing aangepast en verlaagd.

Voor de genen die het interresant vinden:
http://94.100.115.41/1132150001-1132200000/1132198101-1132198200/1132198113_5_QimN.jpeg


Geschreven door: monique op Maandag 18 Oktober 2010 om 04:28 Ongepaste reactie?

Je tattoo is nog niet af maar word zeker mooi smiley en loopt de genezing ook goed van je tattoo smiley

gr monique


Geschreven door: Galatea op Maandag 18 Oktober 2010 om 16:33 Ongepaste reactie?

Ik heb al jaren bloedverdunners en ik heb er in de tijd al 3 laten zetten...
De dokter heeft het mij niet verboden! Je bloed net iets meer als anderen en de kans bestaat dat de kleur eruit bloed... Bij mij is dat niet gebeurd!


Pagina 2 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties