Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Gon

Geschreven op: Dinsdag 18 Juli 2006 om 16:50
Ongepast of beledigend?

Steunkousen, wanneer is iedereen deze gaan dragen en mochten jullie in het begin ook gewoon lopen zonder zwachtel of steunkous?
Ik heb nu 1 week trombose, heb nog geen steunkous(of zwachtel), wordt morgen aangemeten maar ik heb wel gelopen afgelopen dagen. Nu hoor ik verschillende geluiden uit mijn omgeving: van "je mag helemaal niet lopen zonder steun" tot "beweging is juist goed"( zei mij arts in het AMC)
Hoe zat het bij jullie?

Groet, Gon 

Reacties op dit bericht:

Pagina 3 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Geschreven door: Hey Gon op Zondag 16 Mei 2010 om 20:42 Ongepaste reactie?

Toen ik 17 was heb ik mijn eerste dvt gekregen, nu ben ik er intussen 25. Na die trombose heb ik een tiental dagen in het ziekenhuis gelegen, waarna k erna een steunkous moest dragen. Deze heb ik een hele periode moeten dragen, daarna heb ik gewoon zelf gezien wanneer ik ze terug aandeed of niet. Als ik veel last heb, doe ik ze weer aan, heb ik niks last van mijn been, dan draag ik ze niet.

Groetjes

Sofie


Geschreven door: Anne-Pauline op Woensdag 6 April 2011 om 11:27 Ongepaste reactie?

Heb nu iets meer dan een week geleden de diagnose trombosebeen en longembolie gekregen, na afscheuren voorste kruisband linkerknie, dit was op 7 maart. Helaas hebben de huisartsen mij wijsgemaakt dat ik twee weken "rust, steun & koelen" moest toepassen en mijn been in een grote brace moest houden. Ik had wel trombose spuiten gekregen om dit te voorkomen, maar helaas. Ik raad iedereen aan: als je letsel hebt: contacteer onmiddelijk een fysio therapeut en beweeg, beweeg, beweeg!!!!

Kous moet minimaal 2 jaar aan. Daar ga ik me toch zoveel mogelijk aan houden, als je complicaties krijgt, kun je straks je hele leven zo''n onding aan! Wat is nou twee jaar, t.o.v. je hele verdere leven?

Succes allemaal! Groetjes, AP


Geschreven door: judith bergmans op Woensdag 17 Mei 2017 om 13:08 Ongepaste reactie?

hallo ik ben judith een vrouw van 54 jaar. ik heb toen ik 37 jr was een trombosebeen gekregen. ik was zwanger en lag in het ziekenhuis en bewoog amper. ik heb geen spuit in mijn been gehad door het vele liggen dus een trombosebeen. een jaar later weer trombose in de lies en 3 jaar geleden een trombose in de bekken. mijn been is dikker ik heb vaak veel pijn. heb het pts dus kom er nooit meer vanaf. wat ik het ergste vind is dat ik zo bang ben. bang dat ik weer trombose krijg ik ben bang dat ik vroeg kom te overlijden. ik hou enorm van het leven maar door 3 keer trombose ben ik bang geworden. wie herkent dit gr judith


Geschreven door: Helťne op Woensdag 5 Juli 2017 om 11:54 Ongepaste reactie?

Hallo allen,
Wat fijnlees zoveel herkenbare dingen.
Bij mij komt de trombose waarschijnlijk door jarenkang slikken van anticoveptie pil.
Kan je 3 maadem mee zoet zijn dan krijg weer echo of stolsel in knieholte was is


Pagina 3 van 3 pagina's met reacties
[1 2 3]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties