Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Trombose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Trombose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

bibi

Geschreven op: Woensdag 26 Juli 2006 om 17:02
Ongepast of beledigend?

hallo lotgenoten,

ik slik al 15 jaar bloedverdunners.weet iemand van jullie of men met het slikken van bloedverdunners een tatoe kan laten zetten? 

Reacties op dit bericht:

Pagina 4 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Geschreven door: francis op Dinsdag 10 April 2012 om 22:31 Ongepaste reactie?

ik heb sinds 4 weken DVT hoog tot in de lies.... ik kreeg toen een boekje van de trombosedienst met info en daarin staat dat het geen probleem moet zijn, om een tatoo te laten zetten...als je maar even meldt dat je bloedverdunnende middelen slikt


Geschreven door: sylvana.westerneng op Donderdag 6 Juni 2019 om 17:29 Ongepaste reactie?

Hoi, ik wil ook een tattoo laten zetten en slik ook al bijna 8 jaar bloedverdunners. Nu heb ik aan de tatoeŽerder doorgegeven dat ik bloedverdunners slik en toen had ze het over onderhuidse uitvoeringen, heeft iemand daar ervaring mee. Van mijn huisarts moet ik gewoon door blijven slikken met de bloedverdunners


Pagina 4 van 4 pagina's met reacties
[1 2 3 4]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties