Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Spuiten Fraxiparine

Jayjaygirl, geschreven op: Vrijdag 2 Nov '12 om 16:22

6 weken geleden is er bij mij een massale longembolie geconstateerd aan beide zijde. Hierbij waren de hoofdslagaders naar beide longen bijna helemaal verstopt.... Even schrikken dus!

Gezien de ernst is besloten om na 4 weken een nieuwe ct-scan te maken. Op deze ct.-scan bleek dat de stolsels voor een groot deel al waren opgelost en dat er nog "rest afval" te zien was op de plaats van de grote stolsels bij de hoofdslagaders. Nu was het tot die tijd zo dat wanneer mijn INR onder de 2.0 kwam dat ik direct weer moest gaan beginnen met Fraxiparine. Aangezien mijn INR ontzettend schommelt tussen de 1,2 en de 3,3 is dit dus een aantal keer voorgekomen. Maar nu de stolsels voor een groot deel zijn opgelost heb ik dan nog kans dat bij een te lage INR deze weer aangroeien? En wordt dus nog steeds de Fraxiparine geadviseerd? Moet ik nu nog "bang" zijn dat ik een nieuwe embolie krijg als mijn INR te laag is?
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerSpuiten FraxiparineJayjaygirlVrijdag 2 Nov '12 om 16:22
spacericonspacerSpuiten Fraxiparineredactietrombose2Dinsdag 6 Nov '12 om 20:00
spacericonspacerSpuiten FraxiparineJayjaygirlMaandag 12 Nov '12 om 22:39
spacericonspacerSpuiten FraxiparineJayjaygirlMaandag 12 Nov '12 om 22:53
spacericonspacerSpuiten Fraxiparineredactietrombose2Vrijdag 16 Nov '12 om 13:44
(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties