Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

Trombosebeen na crossectomie

MoniqueV, geschreven op: Zaterdag 29 Dec '12 om 00:16

Ik heb op 3 december 2012 een crossectomie in de lies gehad(VSM onderbonden)De arts vertelde mij dat de operatie gecompliceerder is geweest dan een normale crossectomie,hij moest veel meer af/onderbinden dan normaal.hij is tot aan het diepe systeem gegaan zegt hij,ik snap het alleen niet helemaal.

Na een week kreeg ik een tromboflebitis net boven de knie(dijbeen)dit hoorde er bij volgens de arts.
Na zeer veel pijn aan het been,en nu ook in de kuit,is er een duplex gemaakt van het bovenbeen,en volgens de flebologe is de VSM ader getromboseerd en zit het vol met stolsels,tot aan de crosse (vertelde zij mij)tevens is de D-Dimeerwaarde in het bloed eerst 1660 en na 2 dagen op bijna 2000.Ik moest gelijk aan fraxaparine injecties en ze wilde de trombose dienst inschakelen om verder met tabletten het bloed te verdunnen.
Na een gesprek met de arts vertelde de flebologe dat alleen de injecties voldoende zouden zijn,(5 dagen,1 injectie per dag)Nu 3 weken na de operatie heb ik nog veel pijn,mijn dijbeen heeft nog steeds een rode warme plek,en mijn kuit doet nu sinds 3 dagen ook veel pijn.Het been is niet dikker dan normaal alleen wel heel pijnlijk.
Hoort dit er allemaal bij,en kan dit na een crossectomie nog gevaar opleveren?

(trombose of diep veneuze trombose)Vanaf 2 Januarie 2013 kan ik de arts/flebologe pas weer bereiken.

Met vriendelijke groet,
Monique
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerTrombosebeen na crossectomieMoniqueVZaterdag 29 Dec '12 om 00:16
spacericonspacerTrombosebeen na crossectomieMoniqueVDinsdag 1 Jan '13 om 14:16
(advertenties)
(Advertentie)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Trombose.nl toe aan je favorieten! Favorieten
Advertenties